همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

طرز تهیه انار پلو



  

مواد لازم: برنج: 4 پیمانه، پیاز: یک عدد، انار: دو پیمانه، کشمش: یک‌چهارم پیمانه، خلال پسته: 4 قاشق غذاخوری، گشنیز خرد شده: 4 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل و ادویه پلویی: به میزان لازم، زعفران دمکرده: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه: ابتدا برنج از قبل خیس شده را روی حرارت قرار دهید و سپس آبکش نمایید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

بعد از آماده شدن پیاز حرارت را کم کنید و کشمش را همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلویی و زعفران به پیاز اضافه کنید.

سپس حرارت را خاموش کنید و انار را به این مواد بیفزایید. کف یک قابلمه یک تکه نان را به عنوان ته‌دیگ قرار دهید و برنج را به همراه این مواد لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید.

بعد از گذشت 25 تا 30 دقیقه انار پلوی شما آماده است.

چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد