همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

​مردم لرستان ٩ ماهه ١٣هزار و ٥٢٠ فقره تسهیلات از بانک صادرات ایران دریافت کردند

  ​مردم لرستان ٩ ماهه ١٣هزار و ٥٢٠ فقره تسهیلات از بانک صادرات ایران دریافت کردند

تسهیلات حمایتی بانک صادرات ایران در لرستان با اعطای ١٣ هزار و ٥٢٠ فقره تسهیلات به ارزش ٤١٦٧ میلیارد ریال در بخش های مختلف اقتصادی، صنعتی و خدماتی در ٩ ماه ابتدای سال ٩٦ وارد فاز جدیدی شده است.
به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، مدیریت شعب این بانک در استان لرستان علاوه بر اعطای وام های قرض الحسنه و پرداخت تسهیلات حمایتی به خانواده های معظم شهدا، مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و آسیب دیدگان حوادث غیرمترقبه و تسهیل امر ازدواج جوانان در استان لرستان، خدمات حمایتی خود را در راستای حمایت جدی از تولید داخلی طی ٩ ماه اول سال جاری معطوف به بخش های مختلف اقتصادی از جمله مسکن و ساختمان، خدمات و بازرگانی، کشاورزی، صنعت و معدن و همچنین بنگاه های کوچک و متوسط در این استان کرده و با اعطای ١٣ هزار و ٥٢٠ فقره تسهیلات به ارزش بیش از ٤١٦٧ میلیارد ریال نقش غیرقابل انکاری در رونق تولید، اشتغال و افزایش سطح رفاه عمومی مردم این استان داشته است.
بنا بر این گزارش از مجموع تسهیلات پرداختی بانک صادرات ایران در این استان می توان به پرداخت ٤١٤ فقره تسهیلات جهت کمک به بنگاه های کوچک و متوسط به ارزش بیش از ٤١٦ میلیارد ریال اشاره کرد.
همچنین ٤ بخش مهم اقتصادی (مسکن و ساختمان، خدمات و بازرگانی، کشاورزی و صنعت و معدن) نیز طی این مدت در مجموع با دریافت بیش از ٣١٩٥ میلیارد ریال از ٩١٧٥ فقره تسهیلات بانک صادرات لرستان استفاده کرده اند.
همچنین خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان از ٢٦٥ فقره تسهیلات به ارزش بیش از ١٦١ میلیارد ریال بهره مند شده اند. مددجویان کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره)، بهزیستی و آسیب دیدگان حوادث غیرمترقبه نیز در لرستان طی مدت مورد اشاره از ٧٦٦ فقره وام قرض الحسنه بالغ بر ٩٦ میلیارد ریال برای راه اندازی مشاغل خانگی و رفع آسیب های ناشی از حوادث طبیعی استفاده کرده اند. در این میان ٢٩٠٠ فقره وام قرض الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه قریب به ٣٠٠ میلیارد ریال به متقاضیان این استان پرداخت شده است.
گفتنی است، بانک صادرات ایران در استان لرستان در راستای تقویت منابع و هدایت آن به سمت واحدهای تولیدی، وصول مطالبات را از طرق مسالمت آمیز با رعایت مقررات در دستور کار دارد. پیگیری وصول مطالبات به عنوان دفاع از منافع ملی، حقوق سهامداران و سپرده گذاران و بالابردن توان پرداخت مجدد تسهیلات، از جمله وظایف ارکان بانک بوده که رونق اشتغال و جلوگیری از منحرف شدن منابع ملی را دنبال می کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد