همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

خواص ازگیل

خواص ازگیل

ازگیل سینه را نرم می کند و عطش را فرو می نشاند و ضد صفرا است. ضماد آن جوش های بدن را از بین می برد. زادگاه اولیه ازگیل ایران و نواحی معتدل آسیا و اروپا است.


تقریباً خواص آن با زالزالک یکسان است. دارای ویتامین «آ» و ویتامینهای «ب» و «ث» بوده و سرشار از تانن است و میوه و برگ ازگیل به عنوان قابض و رفع التهاب معده توصیه و تجویز شده است. میوه رسیده ازگیل دارای قند و جوهر لیمو است.

برای معالجه اسهال خونی می توان دویست تا سیصد گرم آن را بدون پوست خورد می توان یک کیلو از میوه ازگیل با کمی شکر به صورت شربت در آورده، و چهار روز متوالی، روزی یک چهارم آن را بخورید.

هسته ازگیل به علت داشتن کمی اسید سیانیدریک، عنصری سمی است و خوردن آن خطرناک است، ولی هسته ازگیل از این سم خیلی کمتر داشته، و خوراکی است اگه آن را بکوبید و گرد آن را به مقدار یک قاشق چایخوری با چای یا شربت ریشه جعفری میل کنید سنگ های کلیه و مثانه را از بین می برد.

قلندران و درویشان از قدیم چوبدستی و چماق خود را از چوب ازگیل درست می کردند، و معتقد بودند که در دست داشتن چوب این گیاه خواص زیادی دارد یکی از پزشکان اروپایی در تحقیقی اعلام کرده است که اگر زنان باردار گردن بندی از چوب ازگیل به گردن آویزان نمایند، از سقط جنین آنها خودداری خواهد شد و برای این کار آمار زیادی نشان داده است.

ایران

گیلاس

گیلاس

نام علمی درخت گیلاس Prunus Avium است . این گیاه به تیره گل سرخیان تعلق دارد. گیلاس بی نیاز از توصیف است . همه مردم این درخت را با گل های سفید رنگ بهاری و میوه مطبوعش می شناسند . صرفنظر از رده بندی گیاه شناسی که گیلاس رادر تیره گل سرخیان قرار می دهد ،از نظر غذایی ودرمانی گیلاس ها به دو گروه تقسیم می شوند ، اولی گیلاسی است که بوسیله گل ها و میوه های خوشه ای دراز خود مشخص میشود انرا غار گیلاس می نامند ودیگری با گل ها ومیوه هایش

که بشکل بادزنی مجتمع میشوند مشخص می گردد وگیلاس جنگلی والبالو جزو این گروه هستند .

گروه اول گرچه ارزش درمانی دارد ،اما برخی از انها سمی است . گیلاس جنگلی والبالو بالعکس کاملا" بدون خطر می باشند .گیلاس جنگلی همان گیلاس شیرین است که در کشور ما با عنوان گیلاس اصفهان ،گیلاس مشهد ویا گیلاس هر شهر دیگر ی شناخته شده است .

تمام انواع گیلاس ها براثر پرورش گیلاس جنگلی بوجود امده اند . منشا این گیاهان احتمالا"از اسیای صغیر است. از نظر غذائی ،گیلاس دارای ماده قندی ساده "لوولز " است که برای اشخاص دارای مرض قند بی خطر می باشد.

گیلاس سینه را نرم می کند , معده را ضد عفونی نموده وتخمیر معده را از بین می برد با ان که معالج یبوست است . اسهال وبخصوص اسهال خونی را شفا می دهد . برای مبتلایان به رماتیسم – درد مفاصل وتصلب شرائین میوه بسیار مفیدی است . ماسک زیبایی که با گوشت گیلاس تهیه می شود پوست را نرم ورنگ آن را باز می کند . دم کرده گیلاس ادراررا زیاد میکند.

از زمانهای قدیم می گویند گیلاس درمان نخست رژیم غذائی برای نقرس است. گرچه هنوز آزمایش های علمی قابل قبولی در این مورد انجام نگرفته است عملا مشاهده می شود و نیز به طوری که برخی از بیماران می گویند گیلاس در نقرس سودمند است.

صاحب نظران بر این باورند که گیلاس دارای آنزیمی است که باعث شکسته شدن اسید اوریک و در نتیجه دفع آن می گردد . خوردن روزانه نصف فنجان گیلاس به مدت یک تا دو ماه سودمند است ولی نباید از رژیم غذائی نیز غافل بود.

تریپس گندم

 

تریپس گندم

 

 با نام علمی Haplothrips Tritici، که «بال ریشک‌دار گندم» نیز خوانده می‌شود، یکی از آفات مهم مکنده گندم است. حشره کامل این آفت از سایر تریپس‌ها بزرگتر و طول آن حدود ۲ میلی‌متر است. رنگ عمومی بدن آن قهوه‌ای تیره یا سیاه یکنواخت، ساق و پنجه پاها و بند میانی شاخک‌ها به رنگ قهوه‌ای روشن است. پوره‌ها زرد متمایل به قرمز و فقط سر، پاها و حلقه آخر شکم سیاه است. تخم‌ها لوبیایی‌شکل، سفید و به قطر ۴/۰ میلی‌متر است. این حشره تابستان را به صورت پوره سن ۲ در عمق ۵ سانتیمتری و زمستان را در عمق ۲۰ سانتیمتری خاک اطراف ریشه و طوقه گندم‌های سال قبل سپری می‌کند. در اواخر زمستان و اوایل بهار لاروهای زمستان‌گذرانی به سطح خاک آمده و پس از مدتی حضور در کاه و کلش موجود در سطح مزرعه، روی علف‌های هرز دوره زندگی خود را کامل می‌کنند.

 

تریپس گندم را بیشتر در لابه‌لای غلاف برگ، محل اتصال برگ به ساقه و یا لابه‌لای خوشه‌ها می‌توان مشاهده کرد.تریپس علاوه بر گندم به جو، چاودار، یولاف و برخی علف‌های هرز گیاهان نیز حمله می‌کند. با تشکیل خوشه‌های گندم جمعیت تریپس در روی آنها نیز افزایش یافته و با تغذیه از دانه‌های نرم موجب چروکیدگی و توقف رشد آنها می‌شود. علایم خسارت روی برگ به‌صورت پیچیدگی و ایجاد لکه‌های نقره‌ای ظاهر می‌شود. شخم عمیق تا ۹۰ درصد تریپس‌ها را که در داخل خاک مزرعه زمستان‌گذرانی می‌کنند، ازبین می‌برد. از آنجایی که ظهور حشرات کامل و سپس لاروها همزمان با برنامه مبارزه با سن گندم است، سمپاشی مزارع علیه سن گندم روی تریپس نیز موثر خواهد بود. در مناطقی که علیه سن گندم سمپاشی نمی‌شود، خسارت تریپس چشمگیر است.

 

در ایران از سمنان، اصفهان، کرمان، یزد، اهواز گزارش شده‌است و احتمالاً در تمام نقاط ایران انتشار دارد.

 

 

منبع

ماهنامه ترویجی سبزینه شماره چهارم {اجازه نامه}

 

http://www.sabzineh.org/news/4/kashte_gandom_bad_az_zorat.pdf

» اثر و مشخصات گاز دهی اوزون برروی ذرت انبار شده

» اثر و مشخصات گاز دهی اوزون برروی ذرت انبار شده
نوشته شده توسط : سید مسعود عبداللهی | در تاریخ : September 6, 2007 | موضوع : علوم کشاورزی | امتیاز :
    چکیده :
این مطالعه اثر اوزون را به عنوان ضد عفونی کننده در ضد عفونی کردن ذرت نگهداری شده در انبار ارزیابی میکند . تیمار با اوزون با غلظت ppm 50 برای سه روز موجب نابودی 100-92 درصدی حشراتی از قبیل سوسک قرمز آرد ، شپشه درت و لارو شده و موجب کاهش 63% سطح آلودگی قارچی اسپرژیلوس پارازیتیکوس می شود.
گاز دهی با اوزون دارای دو فاز می باشد : در فاز اول تجزیه سریع اوزون و حرکت کند آن را بر روی غله راداریم ولی در فاز دوم ، اوزون آزادانه بر روی غله با تجزیه کمی جریان داشته که علت آن اشباع شدن نقاط مولکولی واکنش دهنده می باشد.
سرعت اشباع به سرعت جریان اوزون / هوا بستگی دارد. اپتیمم سرعت نفوذ عمقی اوزون به توده غله m/s.03/0 میباشد که در طی فاز یک طی 5 روز سرعت تجزیه ثابتی معادلm 3/0 /ppm 1 بدست می آید. سرعت اپتیمم در فاز دوم m/s 02/0 میباشد که بیشترین اثر را در کمترین زمان دارد.

 

مقایسة کارایی سموم برومادیالون، کول کلسیفرول و فسفید روی بر روی موش ورامین (Nesokia indica)
نوشته شده توسط : اکرم اسدی | در تاریخ : June 23, 2007 | موضوع : علوم کشاورزی | امتیاز :
نویسنده: احمد پرویز؛ سید ام. احمد؛ اس. وکار و ای. رزوی
چکیده: در این بررسی آزمایش های غذایی اجباری و انتخابی با تک تک موش های ورامین اسیر شده به منظور ارزیابی کارایی طعمه های برومادیالون، کول کلسیفرول و فسفید روی انجام شد. تحت آزمون اجباری (1 روزه و 3 روزه) موش های نر از طعمة برومادیالون کمتر مصرف کردند. به هر حال از نظر جنسیتی تفاوت معنی داری مشاهده نشد. تحت آزمون غذایی انتخابی، تفاوت بین جذب طعمة برومادیالون و جنسیت معنی دار نبود. تحت طعمة کول کلسیفرول، طعمة تیمار شده بیشتر از طعمة معمولی مصرف شد. در میان طعمه های بررسی شده، کول کلسیفرول اثر خوبی برای کنترل موش ورامین نشان داد. دریافت متن کامل مقاله

 

» مدیریت خسارت جوندگان: با تأکید بر کاهش خسارت میکروتوس در سیستم های زراعی
نوشته شده توسط : اکرم اسدی | در تاریخ : June 29, 2007 | موضوع : علوم کشاورزی | امتیاز :
    1. مقدمه
جنس میکروتوس جزء راسته موش شکلان (Myomorpha)، خانواده Cricetidae و زیر خانواده میکروتینا ها یا ول ها می باشند. جوندگانی کوچک با دم کوتاه هستند و طول دم معمولا از سر و بدن کوتاهتر است. لالة گوش زیاد کوچک نیست و از داخل موها نمایان است. انگشتان معمولی هستند و کف پا دارای شش پینه است. در جمجمه پوزه کوتاه است، فاصلة بین حدقه ای باریک و فشرده و پهنای آن در حدود پهنای پوزه است. تیغه های بالای حدقه ای در بالغ ها به هم متصل شده و به یک تیغة میانی تبدیل می شوند. دندان های پیشین بالا بطور قائم به طرف پایین خم شده یا کمی متمایل به جلو هستند و سطح جلویی آنها زرد نارنجی رنگ است. دندان های آسیا بطور دائم رشد کرده وسطح آنها از خمیدگی ها یا قطعات بستة زیادی تشکیل شده است. در ایران چند گونه از آنها شناسایی شده است از جمله: Microtus nivalis، Microtus socialis، Microtus arvalis و Microtus transcaspicus. این جانوران از ریشه، پوست تنة درختان، پیاز و غده های گیاهی تغذیه می کنند و در سطوح تراکم پایین نیز سبب آسیب های جدی به مزارع و باغ های میوه می شوند. هدف از این بررسی معرفی و چگونگی مبارزه با این جونده می باشد.

 

» با ابزارهای مدیریت جدید می توان آفت جونده ا مدیریت کرد
نوشته شده توسط : اکرم اسدی | در تاریخ : June 22, 2007 | موضوع : علوم کشاورزی | امتیاز :
    1. مقدمه: این بستة نرم افزاری جدید شرایط مناسبی را برای مدیریت و ردیابی بهتر جونده در مزرعه فراهم می کند. پژوهشگران CSIRO دیسک فشرده ای (CD ) را که کاربر پسند می باشد و Mouser خوانده می شود را طراحی کرده اند. در این نرم افزار تصاویر ویدئویی، عکس ، نمودار و مطالبی دربارة روش های کنترل و ردیابی جونده گنجانده شده است. نویسنده در این نوشته خاطر نشان می کند آفت جونده دائما در حاشیة مزارع شرق استرالیا دیده می شود. با این وجود سیستم های زراعت سنتی در طی 10 سال گذشته با افزایش بازده محصول و کاشت انواع متنوعی از محصولات و برداشت کاهبن ها و حفر چاله در اطراف مزارع تغییر کرده است. این عوامل، شرایط مطلوبی را برای جونده از طریق دسترسی به غذای با کیفیت بالا برای زمانی طولانی فراهم می کند و موجب توزیع کمتر جونده و لانه های آنها به مزارع پیرامونی می شود. البته محققین معتقدند در این شرایط نیز احتمال طغیان جونده وجود دارد.

 

» راهبردهای مدیریت تلفیقی آفات (IPM) در کنترل جوندگان مضر کشاورزی
نوشته شده توسط : اکرم اسدی | در تاریخ : June 22, 2007 | موضوع : علوم کشاورزی | امتیاز :
    1. مقدمه
جوندگان در سطح وسیعی به محصولات، قبل و بعد از برداشت خسارت می زنند. با توجه به این برآورد می شود در هر سال 20 درصد ذخایر غذایی جهان توسط جوندگان مصرف یا آسیب می بیند. جدی ترین مشکلات ایجاد شده توسط جوندگان در زمین های کشاورزی بر سر محصولات گرمسیری کشتزارهایی مانند نیشکر، درخت خرما، کاکائو و قهوه و همچنین برنج، سایر غلات و محصولات غذایی اتفاق می افتد. بطوری که آب و هوای گرمسیری امکان گسترش گونه های زیادی از جوندگان را فراهم می سازد و عملا جوندگان در هر شرایط آب و هوایی، به غلات و سایر محصولات در انبارها و مزارع حمله می کنند . بررسی ها، میزان آسیب محصولات توسط جوندگان را مشخص کرده است و سطوح قابل توجهی را در برخی نواحی نشان می دهد. در جدول 2 نمونه هایی از محصولات مناطق ویژه و سطوح آسیب توسط گونه های مختلف جوندگان نشان داده شده است.

 

» کشاورزی در بوته آزمایش برای پیوستن به WTO
نوشته شده توسط : سحر میرشاهی | در تاریخ : March 3, 2007 | موضوع : علوم کشاورزی | امتیاز :
دکتر محمدمهدی بهکیش
در ادبیات توسعه اقتصادی، بخش کشاورزی را در مراحل اولیه توسعه، تامین‌کننده سرمایه و نیروی انسانی برای شکل‌گیری صنعت می‌دانند و به صورت طبیعی بخش صنعت پیوندهای پسین و پیشین با بخش کشاورزی برقرار می‌کند. یعنی کشاورزی در پیوند پیشین با صنعت (Backward Linkage) ماشین‌آلات مورد نیاز را دریافت می‌کند و در پیوند پسین (Forward Linkage) محصولات تولیدی خود را به صورت مواداولیه در اختیار صنایع بسته‌بندی، تبدیل مواد به محصول و ... قرار می‌دهد.

 

» انتقال ژن در بهبود گیاهان زراعی: چشم¬اندازی بر وضعیت حال و آینده
نوشته شده توسط : کریم سرخه | در تاریخ : January 8, 2007 | موضوع : علوم کشاورزی | امتیاز :
کریم سرخه ، بهروز شیران1، شهرام محمدی1، خلیل عالمی سعید2

چکیده
انتقال ژن یا جذب DNA فرایندی است که قطعه مشخصی از DNA ( معمولاً یک ژن خارجی وارد شده در پلاسمید باکتریایی) را به درون سلول¬ها وارد می¬نماید. در اصلاح نباتات، تکنیک¬های مرتبط با انتقال ژن از طریق تکثیر جنسی و رویشی به خوبی رایج می¬باشند. هدف از این تکنیک¬ها ایجاد تنوع ژنتیکی در جوامع گیاهی، انتخاب گیاهان برتر از نظر ژنهای کنترل کننده صفات مطلوب و همچنین حفظ تنوع واریته¬های گیاهی می¬باشد. با استفاده از تکنیک¬های اصلاحی مرسوم، پیشرفت¬های چشم¬گیری در زمینه بهبود عملکرد گیاهان زراعی حاصل شده است. معذالک این تکنیک¬ها وقت¬گیر هستند. در سالهای اخیر، بیوتکنولوژی گیاهی منبعی سرشار از ابداع و خلاقیت بوده است و برای رفع مشکلات قدیمی راه حل¬های نوینی فراهم کرده است. بنابراین، در این مقاله سعی شده است که چشم¬انداز حال و آینده انتقال ژن را در بهبود گیاهان زراعی مورد بررسی قرار دهد.

واژه¬های کلیدی: انتقال ژن، گیاهان زراعی، DNA

 

» کاربرد دیدگاه انتخاب‌ براساس‌ نشانگرها در برنامه های اصلاح نژاد
نوشته شده توسط : سحر میرشاهی | در تاریخ : December 10, 2006 | موضوع : علوم کشاورزی | امتیاز :
مهندس آرش جوانمرد
‌‌‌‌متخصصان‌ اصلاح‌ نژاد بیشتر روی‌ تنوع‌ صفات‌ کمی‌ می‌اندیشند و سعی‌ می‌نمایند با توسط روشهای‌ آماری‌ از همهِ اط‌لاعات‌ در برنامه‌های‌ انتخاب‌ استفاده‌ نمایند. این‌ روشها از سال1950 باپایه‌گذاری‌ متدهای‌ بیومتری‌ پیچیده‌تر همراه‌ شد .‌‌‌‌ژنتیک‌ کمی‌ تنها اثر تجمعی‌ ژنهایی‌ را که‌ باعث‌ ایجاد تفاوت‌ بین‌ افراد می‌شوند مورد توجه قرار می‌دهد و فرض‌ اصلی‌ آن‌ تفکیک‌ همزمان‌ بسیاری‌ از ژنهای‌ کوچک‌ اثر می‌باشد.

 

» واکنش‌ زنجیره‌ پلی‌مراز PCR
نوشته شده توسط : سحر میرشاهی | در تاریخ : December 10, 2006 | موضوع : علوم کشاورزی | امتیاز :
آرش جوانمرد
‌‌‌‌مسئله‌ اصلی‌ در بررسی‌ یک‌ ژن‌ خاص‌ مشکل‌ هدف‌ گیری‌ آن‌ در یک‌ ژنوم‌ پیچیده‌ که‌ ممکن است‌ بیش‌ از صد هزار ژن‌ داشته‌ باشد است. بسیاری‌ از روشها در ژنتیک‌ ملکولی‌ به‌ این‌ مشکل‌ فائق‌آمده‌اند. تکنیکPCR ‌ در اواسط‌ دههِ 1980 در دپارتمان‌ ژنتیک‌ انسانی‌ بوسیلهِKaru Mullis ابداع‌و برای‌ تکثیر ژن‌ کم‌ خونی‌ داسی‌ شکل‌ و بتاگلوبین‌ انسانی‌ مورد استفاده‌ قرار گرفتSaiki(1985) از پژوهشگران‌ شرکت‌ مهندسی‌ ستوساشکالات‌ موجود را رفع‌ کرد وروش متداول‌ کنونی‌ را ابداع‌ نمود.

 

» تاثیر برخی از تیمارهای شیمیایی و انبار سرد بر روی ماندگاری گل بریده داودی
نوشته شده توسط : سحر میرشاهی | در تاریخ : December 10, 2006 | موضوع : علوم کشاورزی | امتیاز :
امراله نبی گل، روح انگیز نادری، مصباح بابالار، محسن کافی
چکیده:
به منظور معرفی بهترین تیمار شیمیایی و روش نگهداری مفید طرحی بصورت فاکتوریل کاملا تصادفی بر روی دو رقم گل بریده داودی انجام شد. تیمار های شیمیایی شامل: اسید سیتریک، هیدروکسی کونینولین سیترات، اتانول، بنزیل آدنین، کلرید کبالت و سولفات آلومینیوم بودند که همگی ساکارز نیز بهمراه داشتند و با تیمار شاهد (آب مقطر) مقایسه شدند. این طرح به سه روش نگهداری در سرد خانه، روش پالس و روش استاندارد(مداوم) انجام شد.

 

» ارزیابی دو روش غربالگری برای مطالعه مقاومت به جوانه زنی قبل از برداشت جهت کاهش ضایعات تولید در گندم نان
نوشته شده توسط : سحر میرشاهی | در تاریخ : December 10, 2006 | موضوع : علوم کشاورزی | امتیاز :
رضا توکل افشاری، بهمن یزدی صمدی

چکیده:
جوانه زنی قبل از برداشت در گندم نان سبب ایجاد ضایعات در تولید گندم در استان های شمالی ایران می شود. در این مناطق به دلیل بارندگی و رطوبت بالا در زمان برداشت جوانه زنی دانه گندم بر روی گیاه مادری رخ می دهد که این امر سبب کاهش عملکرد و کیفیت بذر می گردد و از این بابت کشاورزان متحمل خسارات فراوانی می شوند. شناسایی و معرفی ارقام متحمل به جوانه زنی قبل از برداشت به عنوان یکی از راهکارهای مناسب جهت کاهش ضایعات در تولید گندم نان می باشد. در این راستا معرفی روش یا روش های غربال آزمایشگاهی مناسب و با دقت بالا می تواند به پژوهشگران در ارزیابی ژنوتیپ های موجود در ذخایر بانک ژن کمک شایانی نماید.

 
Pages: 1 2 3 4  Next »  >>

فایل های pdf را به حرف درآورید

ابزارهای ایجاد PDF

قسمت اول

بدون شک قالب PDF شرکت Adobe بهترین روش انتقال اسناد الکترونیکی بین پلت‌فرم‌ها و تجهیزات مختلف است. اگر قصد دارید یک فایل PDF را بخوانید، می‌توانید برنامه Acrobat Reader شرکت Adobe یا سایر برنامه‌های رایگان مخصوص خواندن PDF را که بر روی پلت‌فرم‌های متعدد اجرا می‌شوند، دریافت کنید.

اما اگر بخواهید یک فایل PDF ایجاد کنید، چطور؟ در زمان‌های گذشته، تنها راه برای ایجاد یک فایل PDF، تهیه نسخه کامل برنامه Acrobat شرکت Adobe بود؛ اما اکنون بسیاری از برنامه‌ها، این کار را انجام می‌دهند و برنامه‌های مستقل دیگری نیز برای ایجاد PDF وجود دارند. برخی از این برنامه‌ها، ویژگی‌های قدرتمندی همانند برنامه Acrobat دارند.

در این مقاله که در 2 قسمت ارائه می‌گردد، هشت برنامه مستقل برای ایجاد فایل‌های PDF را بررسی می‌کنیم.

1- Adobe Acrobat 8 Professional

بسیاری از برنامه‌های ایجاد PDF، ویژگی‌های خود را از برنامه Adobe Acrobat اقتباس کرده‌اند. امروزه همگان بدین دلیل از Acrobat 8 استفاده می‌کنند که ویژگی‌های متعددی دارد که سایر نرم‌افزارها ندارند؛ مانند ایجاد فرم‌ها، عملکردهای پردازشی یا ترکیبی از این ویژگی‌ها.

شرکت Adobe رابط اصلی این برنامه را به هشت بخش تقسیم کرده است: ایجاد فایل PDF از فایل‌های موجود، ترکیب فایل‌های PDF، تبدیل قالب PDF به سایر قالب‌ها،‌ افزایش امنیت، امضاهای دیجیتالی، تبدیل بخش توضیحات به PDF، مدیریت فرم‌ها و کار با سایر افراد از طریق Acrobat Connect. هر یک از بخش‌های برنامه یک قاب ویزارد مانند با عنوان Getting Started دارد که درک عملکرد آن را آسان می‌سازد.

هنگامی که بخواهید یک قالب سند مربوط به شرکت دیگری (فرضاً یک سند Word) را به PDF تبدیل کنید، A & P برنامه میزبان آن سند را راه‌اندازی کرده و آن را به PDF تبدیل می‌کند، سپس آن را برای ویرایش آماده می‌سازد. می‌توانید بسیاری از انواع اسناد متداول را به یکدیگر تبدیل کنید؛ فرضاً می‌توانید Office 2003 را به نسخه 2000 تغییر دهید، AutoCAD 2004 را به نسخه 2007 تبدیل کنید؛ Lotus Notes 60 را به نسخه 7 تغییر دهید و بسیاری موارد دیگر از این قبیل. اگر یکی از انواع برنامه‌ها که Acrobat 8 Professional از آن پشتیبانی می‌کند، روی سیستم شما نصب است، می‌توانید نوار ابزاری در این برنامه‌ها نصب کنید که امکان انتقال مستقیم فایل‌ها به PDF را فراهم آورد. (فرضاً در نوار ابزار Word، می‌توانید مستقیماً یک نامه الکترونیکی را به حالت PDF در آورید) البته می‌توانید همیشه از طریق هر برنامه‌ای مستقیماً فایل را در حالت PDF چاپ کنید. در این حالت، می‌توانید همیشه تنظیمات درایور چاپگر PDF را از طریق برنامه میزبان که عمل چاپ را انجام می‌دهد، تغییر دهید. (فرضاً در برنامه Word، روی منوی File، سپس Print و Properties کلیک کنید تا منوی کنترل درایور PDF ظاهر شود).

با استفاده از Acrobat 8 Professional می‌توانید تنظیمات اولیه PDFها را تغییر داده و مدیریت کنید. این مجموعه تنظیمات، چگونگی ایجاد PDFها از سوی نرم‌افزار را مدیریت می‌کند.

شرکت Adobe به صورت پیش‌فرض چندین پیش تنظیم در برنامه Acrobat 8 Professional دارد که بخش‌های مختلفی از جمله Standard (برای PDFهای معمولی)، High Quality Print Oversized، Smallest File Size، Press Quality، CMYK (برای چاپ 4 رنگ) و تعدادی استاندارد ISO برای حفظ سند است.

 

2- Adobe Acrobat 8 professional

محصول شرکت Adobe

www.adobe.com/products/acrobatpro

رابط کامل Acrobat 8 Professional، با ویژگی‌های حرفه‌ای خود، یافتن تمامی موارد موردنیاز برای ایجاد، علامت‌گذاری، افزودن امضا، رمزگذاری و انتشار فایل‌های PDF را آسان ساخته است.

مهم‌ترین ویژگی‌های Acrobat 8 Professional، خصوصیاتی است که نمی‌توان آنها را در جای دیگری یافت. یکی از این ویژگی‌ها، ایجاد فرم‌هاست که در هیچ یک از نرم‌افزارهای دیگر که در این مقاله معرفی خواهیم کرد، وجود ندارد. ویژگی دیگر، جمع‌آوری پیشرفته داده‌ها با استفاده از فرم‌هاست؛ بدین معنا که می‌توانید یک فـرم PDF را ایـجاد و تـوزیع کـرده و آن را به گونه‌ای تنظیم کنید که به صورت خودکار داده‌های وارد شده را جمع‌آوری کرده و برای شما ارسال کند. از دیگر ویژگی‌های جالب آن، ویژگی Preflight است که به شما امکان می‌دهد تا یک فایل PDF را بررسی کنید تا دریابید آیا با استانداردهای خاص منطبق است یا خیر.

سایر نسخه‌های Acrobat که ویژگی‌های کمتری دارند نیز موجودند. Acrobat 8 Standard، عملکردهای مربوط به فرم را ارائه نمی‌دهد اما ویژگی‌های مهم دیگر را دارد در حالی که Acrobat 8 Elements فقط ویژگی‌های اصلی ایجاد PDF را دارد.

3- برنامه CutePDF Professional

محصول شرکت Acro Software

از نظر بسیاری از افراد، CutePDF Professional جایگزین قدرتمندی برای Adobe Acrobat 8 Professional است. این برنامه تقریباً تمامی ویژگی‌های Acrobat 8 Professional را دارد به جز ویژگی‌هایی از قبیل ایجاد فرم و ویژگی‌ Preflight؛ اما CutePDF مشابه Acrobat 8 Professional عمل می‌کند. می‌توانید نسخه آزمایشی CutePDF Pro را از اینترنت به صورت رایگان دریافت کنید. پس از نصب Acrobat Reader 5.0 یا نسخه بالاتر آن (یا هر برنامه مشاهده فایل‌های PDF دیگر) و مجموعه برنامه CutePDF Professional، هر فایل PDF را که به چاپگر ارسال می‌کنید، در برنامه CutePDF باز می‌شود، سپس می‌توانید از مجموعه کامل ویرایشی آن که شامل افزودن bookmark، عـبارات، ایـجـاد اسـناد در حـالت watermark و ایجاد سر صفحه و پانوشت‌های سفارشی است، بهره بگیرید، همچـنین CutePDF، تـمـامی فایـل‌هـایی را کـه درایـور چاپـگر بازگردانده است، در حافظه خود ذخیره می‌کند؛ در نتیجه می‌توانید هر زمان که خواستید کارهای انجام شده قبلی را مشاهده کرده، در صورت تمایل روی آنها کار کنید. (توجه داشته باشید که CutePDF حقیقتاً موارد چاپی را ذخیره نمی‌کند، مگر آنکه روی دکمه Save در برنامه کلیک کنید. اگر با استفاده از CutePDF به چاپ فایل خود بپردازید، انجام عملیات ساده از قبیل افزودن توضیحات یا تبدیل یک فایل PDF به یک دفترچه کوچک، با استفاده از CutePDF Professional به صورت درونی صورت می‌گیرد. با استفاده از ویژگی Undo در CutePDF می‌توانید اشتباهات خود را به حالت اول بازگردانید. همچنین، همان گونه که پیش از این گفته شد، CutePDF Pro، تا زمانی که روی Save کلیک نکنید، تغییرات را در سند شما اعمال نمی‌کند. یکی از قابلیت‌های CutePDF که در هیچ برنامه‌ای به جز Acrobat 8 Professional وجود ندارد، امکان اسکن مستقیم سند به قالب PDF است. (این قالب در CutePDF، اسناد را به شکل تصویر اسکن می‌کند؛ اما آنها را از طریق OCR به متن تبدیل نمی‌کند.)

ویژگی دیگری که در هیچ یک از برنامه‌های معرفی شده در این مقاله وجود ندارد، قابلیت انتقال یک سند از طریق FTP است.

از دیگر ویژگی‌های این برنامه که در بسیاری برنامه‌های دیگر نیز وجود دارد، کامپایل مجدد PDF در قالب‌های جدید از قبیل دفترچه‌های کوچک است. به عنوان مثال، اگر روی Booklet کلیک کنید، می‌توانید یک فایل PDF چهار صفحه‌ای را به دفترچه کوچکی تبدیل کنید، که روی دو طرف یک کاغذ تا شده قرار می‌گیرد. همچنین CutePDF Professional به همراه ویژگی PDF Form Filler عرضه می‌شود. این ویژگی برای کار با فرم‌های PDF بسیار مفید است. این یک ابزار ایجاد فرم نیست؛ بلکه ابزاری برای وارد کردن داده‌ها در فرم‌های PDF موجود، مقایسه نتایج و انتقال داده‌های فرم‌های جمع‌آوری شده به XML یا سایر فرمت‌های داده‌ای ساختاردهی شده است. همچنین می‌توانید فایل‌های PDF را با یکدیگر ادغام کنید. این کار به ویژه زمانی مفید است که فرمی را در اختیار دارید و باید آن را بارها و بارها پر کنید.

 

 منبع: ماهنامه وب

تمشک میوه ای شبیه شاه توت

تمشک


میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی است و به رنگ زرد یا سرخ مایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشک ترش مزه بوده و به صورت خام یا پخته، شربت، کمپوت و ... خورده می شود.


بوته تمشک در مناطق گرم و مرطوب، در جنگلها و صحراها می روید و گاهی آن را می کارند. نامهای دیگر تمشک، توت وحشی و سه گلی است. ساقه های تمشک نرم و به رنگ قرمز و دارای خارهای دراز است. برگهای آن متفاوت و بیضی شکل و اطراف آن کنگره کنگره و به شکل دندانه های اره ای است. گلهای تمشک به رنگهای سفید، صورتی یا به صورت خوشه در ماههای مرداد پدیدار می شود و تا مهر دوام می آورد.  قسمتهای مورد استفاده بوته تمشک عبارتند از : میوه ، برگ، تخم ، دانه و گل .


خواص

- جوشانده 25 گرم از برگهای تمشک در یک لیتر آب برای درمان انسداد مجاری ادرار مفید است.

 


- تمشک سرشار از ویتامینهای C و K است و دارای خواص خنک، نرم کننده و ضد اسکوربوت می باشد.

 


- تمشک خون را تصفیه می کند و برای کسانی که به روماتیسم مبتلا هستند، بسیار مفید است.

- تمشک یبوست مزاج را معالجه می کند.

- تمشک برای تسکین درد سودمند است، زیرا تمشک دارای اسید سالسیلیک می باشد.

- تمشک خون را قلیائی می کند و قند آن برای مبتلایان به مرض قند مفید است.

- شربت تمشک برای بیماران مبتلا به سرخک و مخملک تجویز شده است.


- تخم و دانه ای که درتمشک وجود دارد، اغلب با دندان نیز خرد نمی شود، ولی وقتی خورده شود درمعالجه ی یبوست و خشکی مزاج به طور طبیعی بسیارمؤثر است و سبب می شود که یبوست به کلی رفع گردد.

- شربت تمشک، مخلوط با آب برای رفع تب تجویز شده است.

- خوردن تمشک برای مبتلایان به مرض قند( دیابت)، تبهای صفراوی، التهاب مجاری ادرار، گلو درد( آنژین ) مفید است.


- تمشک دارای خاصیت ضد عفونی کننده است.


- تمشک به علت دارا بودن ویتامینهای  C و K برای اوره و فشار خون مفید است.

- برای معالجه کک و مک، ابتدا صورت را خوب بشوئید و سپس ورقه نازکی از تمشک به مدت یک ساعت روی صورت بمالید. این کار را چند بار تکرار کنید تا کک و مک صورت از بین برود.

- برگ تازه تمشک را اگر بپزند و روی محل بیماریهای پوستی قرار دهند، بیماری را التیام می دهد.

- گوشت پردانه تمشک، دارای خواص توت فرنگی است و ترشی خون را از بین می برد


- تمشک،عرق آور است؛ لذا بهترین زهکش سوراخهای پوست است.


- جوشانده گل یا برگ تمشک( به روشی که گفته شد) در استعمال خارجی برای درمان زخمهای دهان، ورم لثه، درد گلو و ورم لوزه ها بکار می رود و بیمار با غرغره کردن این جوشانده دهان را می شوید.

- جوشانده برگ تمشک اسهال و ورم روده را معالجه می کند، بدین منظور باید 40 تا 50 گرم برگ خشک تمشک را در یک لیتر آب سرد بخیسانید و به مدت 10 دقیقه آن را جوشانده و سپس بگذارید 10 دقیقه دم بکشد. پس از صاف کردن، روزی سه بار، هر بار یک فنجان آن را بین غذاهای اصلی بنوشید.

13- جوشانده فوق برای تسکین درد معده از هر نوع که باشد مانند ترشی معده، نفخ و گاز شکم و تشنج معده مؤثر است.

تمشک

تمشک

درختچه‌ای از تیره گل سرخیان که دسته مستقلی را به نام دسته تمشک‌ها تشکیل می‌دهد و به حالت وحشی در نقاط گرم و ساحلی مرطوبی مثلا مازندران در ایران فراوان است.گیاهی است با ساقه‌های تیغ‌دار که در کنار جاده‌ها و مزارع و جنگل‌ها به صورت انبوه می‌روید برگهایش متناوب و گوشوارک‌دار و شامل ۳ تا ۵ برگچه است.

 

مواد غذاییNutrients in raw raspberries[۱]

Nutrient Value per 123 grams      % Daily Value

انرژی     64 kcal 

فیبر       8 g        32%

قند        5.4 g    

کلسیم, Ca         30.7 mg            3%

منیزیوم, Mg        27.1 mg            7%

آهن, Fe 0.8 mg  5%

منگنز, Mn           0.8 mg  41%

پتاسیم, K          186 mg 5%

سدیم, Na          1.2 mg  0%

ویتامین ث, یا اسکوربیک اسید       32.2 mg            54%

ویتامین آ, IU       40.6 IU  1%

ویتامین کا, mcg   9.6 mcg            12%

Folate, mcg       25.8 mcg           6%

Lutein + zeaxanthin        167 mcg            ne

انواع توت و تاثیر آنها بر سلامتی بدن

انواع توت و تاثیر آنها بر سلامتی بدن

 

 

توت‌ها از بهترین میوه‌ها هستند که نه تنها دارای طعم بسیار عالی می‌باشند، بلکه حاوی فیتوکمیکال‌ها هستند که شگفتی می‌آفرینند و باعث بهبود و تعدیل سلامتی می‌شوند. توت دارای فیبر بالا و قند نسبتاً پایین است، بنابراین اگر در حد متعادل مصرف شوند، موجب تغییرات شدید انسولین نمی‌شوند.

 بهترین طریقه‌ی مصرف توت به صورت طبیعی و خام است، چرا که حرارت دادن و فریز کردن آن، منجر به آسیب آنتی‌اکسیدان‌های آن می‌شود؛ اگر چه بعضی از آنتی‌اکسیدان‌ها حتی بعد از حرارت دادن و فریز کردن باقی می‌مانند.

 

انواع مختلف توت دارای مقادیر متفاوت از مواد مغذی هستند.

 

شاه توت‌ (BLACKBERRY)

 

محققان انجمن تغذیه‌ی آمریکا (USDA) شاه توت را در مقایسه با 40 نوع میوه ی تازه ی دیگر، به عنوان اولین میوه از نظر فعالیت آنتی اکسیدانی قرار داده‌اند که دارای فیتوکمیکال‌های قوی مثل آنتوسیانین است. آنتوسیانین رنگدانه‌ای است که رنگ سیاه شاه‌توت از آن ناشی می‌شود. شاه‌توت‌ها خواص مفیدی برای سلامتی دارند؛ از جمله جلوگیری از عفونت‌های دستگاه ادراری، سرطان،  بیماری‌های وابسته به سن و حملات مغزی. شاه‌توت از ساخته شدن کلسترول بد  (LDL) که منجر به بیماری‌ها و حملات قلبی می‌شود جلوگیری می‌کند. علاوه بر این شاه‌توت دارای ویتامین های A  ، C  و املاح روی  ، پتاسیم، آهن، کلسیم  و منیزیم  است.

 

توت فرنگی (STRAWBERRY)

 

طبق گزارش انجمن رژیم غذایی آمریکا (USDA) توت فرنگی از نظر میزان آنتی اکسیدان بین 40 نوع میوه و سبزی، بعد از شاه‌توت در رتبه‌ی دوم قرار دارد. توت‌فرنگی و شاه‌توت غنی از فیبر غذایی و منگنز هستند و ویتامین C بالاتری نسبت به انواع توت دارند.

 

آنتی‌اکسیدان‌های توت‌فرنگی شامل آنتوسیانین و اسید چرب غیراشباع الاژیک می‌باشد که با عوامل سرطان زا مبارزه می‌کنند. ترکیبات آنتی‌اکسیدان که در توت‌فرنگی وجود دارند از اکسیداسیون کلسترول بد یا LDL جلوگیری می‌کنند، بنابراین در پیش‌گیری از بیماری‌های قلبی موثرند. توت فرنگی دارای مقادیر بالای اسید فولیک  ، فیبر غذایی  و پتاسیم است.

 

تمشک (RASPBERRY)

 

تمشک غنی از آنتوسیانین‌های ضد سرطانی نظیر اسیدهای چرب غیراشباع الاژیک اسید، کوماریک اسید و فرولیک اسید است. تمشک حاوی کلسیم، ویتامین‌هایی نظیر A ، C ، E  ، اسید فولیک و فیبر می‌باشد. فیبر تمشک، فیبری محلول به نام پکتین است که باعث کاهش میزان کلسترول می‌شود. طبق یافته‌های دانشمندان، تمشک در پیش‌گیری از سرطان مری  و دیگر سرطان‌ها موثر است.

 

نکته‌ی قابل توجه این است که باید از مصرف زیاد آب تمشک خودداری کرد، چرا که هر لیوان آب تمشک دارای میزان قابل توجهی قند فروکتوز است. حتی آب تمشکی که به آن شکر اضافه نشده باشد، قند بیش‌تری نسبت به یک لیوان نوشابه دارد. بنابراین همانند سایر میوه‌ها توصیه می‌شود که در حد متعادل مصرف شود.

 باید از مصرف زیاد آب تمشک خودداری کرد، چرا که هر لیوان آب تمشک، قند بیش‌تری نسبت به یک لیوان نوشابه دارد.

 

در صورت مصرف بالای توت، قند موجود در تمشک میزان انسولین را افزایش می‌دهد که البته این موضوع توسط فیبری که کمک به تأخیر در جذب قند می‌کند تا حدودی جبران می‌شود.

 

توت و بیماری‌های قلبی

 

فیبر محلول موجود در توت، میزان کلسترول را کاهش می‌‌دهد. یک گروه از فیتو کمیکال‌ها، فلاوونوئیدها هستند که نه تنها با تقویت جدار رگ‌های خونی، بلکه با کمک به کاهش شکل‌گیری لخته‌های خونی، خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهند. فلاوونوئیدها در انواع توت، مرکبات ، کلم بروکلی  ، پیاز ، کرفس ، سیب، گلابی ، انگور و زیتون  یافت می‌شوند.

 

توت و سرطان

 

عصاره‌ی توت‌فرنگی و شاه‌توت به‌طور خارق‌العاده‌ای از رشد سرطان سینه  و دهانه‌ی رحم جلوگیری می‌کنند. عصاره‌ی توت فرنگی، موثرترین عامل در کاهش رشد سلول‌های سرطانی سینه است.

 تمشک، توت‌فرنگی و شاه‌توت با سرطان‌های پروستات و دهانه رحم مبارزه می‌کنند.

 

یکی از شگفت‌انگیزترین نکات در مورد تمشک این است که مصرف یک فنجان تمشک در هفته از سرطان پروستات پیش‌گیری می‌کند. در کل مصرف یک فنجان (150 گرم) تمشک در روز، از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند.

 

تمشک

تمشک

تمشک میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی است و به رنگ زرد یا سرخ مایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشک ترش مزه بوده و به صورت خام یا پخته، شربت، کمپوت و ... خورده می شود. بوته تمشک در مناطق گرم و مرطوب، در جنگل ها و صحراها می روید و گاهی آن را می کارند.

نام های دیگر تمشک، توت وحشی و سه گلی است. ساقه های تمشک نرم و به رنگ قرمز و دارای خارهای دراز است. برگ های آن متفاوت و بیضی شکل و اطراف آن کنگره کنگره و به شکل دندانه های اره ای است.

گل های تمشک به رنگ های سفید، صورتی یا به صورت خوشه در ماه های مرداد پدیدار می شود و تا مهر دوام می آورد.

قسمت های مورد استفاده بوته تمشک عبارتند از : میوه ، برگ، تخم ، دانه و گل .

خواص

1- جوشانده 25 گرم از برگهای تمشک در یک لیتر آب برای درمان انسداد مجاری ادرار مفید است.

2- تمشک سرشار از ویتامین های  C وK است و دارای خواص خنک، نرم کننده و ضد اسکوربوت می باشد.

3- تمشک خون را تصفیه می کند و برای کسانی که به روماتیسم مبتلا هستند، بسیار مفید است.

4- تمشک یبوست مزاج را معالجه می کند.

5- تمشک برای تسکین درد سودمند است، زیرا تمشک دارای اسید سالسیلیک می باشد.

6- تمشک خون را قلیائی می کند و قند آن برای مبتلایان به مرض قند مفید است.

7- شربت تمشک برای بیماران مبتلا به سرخک و مخملک تجویز شده است.

8- تخم و دانه ای که درتمشک وجود دارد، اغلب با دندان نیز خرد نمی شود، ولی وقتی خورده شود درمعالجه ی یبوست و خشکی مزاج به طور طبیعی بسیارمؤثر است و سبب می شود که یبوست به کلی رفع گردد.

9- شربت تمشک، مخلوط با آب برای رفع تب تجویز شده است.

10- خوردن تمشک برای مبتلایان به مرض قند( دیابت)، تبهای صفراوی، التهاب مجاری ادرار، گلو درد( آنژین ) مفید است.

11- جوشانده 20 تا 50 گرم گل تمشک یا برگ تمشک در یک لیتر آب برای درمان ترشحات زنانگی، خونریزی در فواصل قاعدگی ، اخلاط خونی، وجود خون در ادرار، گریپ، گرفتگی صدا، آب آوردن نسوج و بیماری های پوستی اثر شفا بخش دارد. جوشانده را بعد از هر وعده ی غذا یک استکان می خورند.

12- جوشانده گل یا برگ تمشک( به روشی که گفته شد) در استعمال خارجی برای درمان زخم های دهان، ورم لثه، درد گلو و ورم لوزه ها بکار می رود و بیمار با غرغره کردن این جوشانده دهان را می شوید.

13- جوشانده برگ تمشک اسهال و ورم روده را معالجه می کند، بدین منظور باید 40 تا 50 گرم برگ خشک تمشک را در یک لیتر آب سرد بخیسانید و به مدت 10 دقیقه آن را جوشانده و سپس بگذارید 10 دقیقه دم بکشد. پس از صاف کردن، روزی سه بار، هر بار یک فنجان آن را بین غذاهای اصلی بنوشید.

14- جوشانده فوق برای تسکین درد معده از هر نوع که باشد مانند ترشی معده، نفخ و گاز شکم و تشنج معده مؤثر است.

15- خوردن جوشانده برگ تمشک به مقدار 3 تا 4 فنجان در روز و بین غذاهای اصلی، بند آوردن ادرار را معالجه می کند وبهترین دارو بر ضد درد کیسه مثانه است.

16- اگر 40 تا 50 گرم برگ خشک تمشک را در یک لیتر آب بریزید و آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه جوشانده و پس از 10 دقیقه دم کشیدن و صاف کردن آن، به مقدار 3 فنجان در روز بین غذاهای اصلی بنوشید، دردهای نقرسی و بسیاری از انواع رماتیسم را آرام می کند.

17- اگر 100 گرم برگ خشک تمشک را به مدت 10 دقیقه بجوشانید و پس از دم کشیدن و صاف کردن آن را به عنوان محلول شستشو برای شستن بیماری برفک، جوش های صورت و یا هر نوع تحریکات دیگر پوست به کار ببرید ، اثر شفابخش دارد.

18- تمشک دارای خاصیت ضد عفونی کننده است.

19- تمشک به علت دارا بودن ویتامین های  C وK  برای اوره و فشار خون مفید است.

20- برای معالجه کک و مک، ابتدا صورت را خوب بشوئید و سپس ورقه نازکی از تمشک به مدت یک ساعت روی صورت بمالید. این کار را چند بار تکرار کنید تا کک و مک صورت از بین برود.

21- برگ تازه تمشک را اگر بپزند و روی محل بیماری های پوستی قرار دهند، بیماری را التیام می دهد.

22- گوشت پردانه تمشک، دارای خواص توت فرنگی است و ترشی خون را از بین می برد.

23- تمشک،عرق آور است؛ لذا بهترین زهکش سوراخ های پوست است.

ذهن خلا‌ق بیابان‌زدایی با استفاده از بمب‌های دانه‌ای

ذهن خلا‌ق
بیابان‌زدایی با استفاده از بمب‌های دانه‌ای
دانشمندان سال‌های طولانی است که به دنبال پیدا کردن راهی مناسب برای بیابان‌زدایی هستند. بتازگی ایده جالب توجهی در این زمینه ارائه شده است. بذر گیاهان مورد نظر در دل ریز کپسول‌هایی قرار گرفته و با استفاده از هواپیما در مناطق بیابانی ریخته می‌شوند. بذر با استفاده از خاک مصنوعی درون کپسول‌ها رشد کرده و در ادامه با کنار زدن پوسته پلاستیک به رشد خود ادامه می‌دهد.

 


 


جدال با درد‌های سیاتیک

طب و ورزش
جدال با درد‌های سیاتیک
درد‌های سیاتیک از جمله درد‌هایی هستند که همه ما از آن هراس داریم و تصور می‌کنیم راهی را نمی‌توان پیدا کرد که بتوان جلوی بروز این نوع درد‌ها را گرفت و باید همه به انتظار روزی بنشینیم که این درد به سراغمان بیاید و ما فقط رنج بکشیم و درد...

این هفته شما را با 3 حرکت ویژه آشنا می‌کنیم که نقش بسیار کلیدی در کاهش درد‌های سیاتیک ایفا می‌کنند. هدف از انجام این حرکات تقویت عضلاتی است که بتوانند فشار وارده بر این عصب قطور بدن را کاهش دهند.

حرکت اول: برای انجام این حرکت مطابق شکل به یک دیوار طوری تکیه دهید که یک بار پای راست و سپس پای چپ اهرم شده باشد و حال سعی کنید از مفصل زانوی پای خم شده به کمر خود فشار آورید. این حرکت را در 30 مرتبه در 3 ست متوالی با فاصله یک دقیقه انجام دهید.

حرکت دوم: به جهت فشار وارده در این حرکت توجه بفرمایید. این همان هدفی است که ما در انجام این 3 حرکت به دنبال آن هستیم. یعنی با تقویت دسته عضلات ناحیه کمر و لگن فشار وارده بر عصب سیاتیک تعدیل می‌شود. این حرکت را در 10 مرتبه در 3ست به فاصله یک دقیقه برای هر دو پا اجرا کنید.

حرکت سوم: این حرکت را در 15 مرتبه 3 ستی طوری انجام دهید که یک بار پای راست را و بار دیگر پای چپ را اهرم کنید. عضلات لگن در این حرکت به سرعت ظرف مدت 2 هفته تمرین به حدی تقویت می‌شوند که تا 60 تا 70 درصد از دردهای مزمن این عصب کاسته خواهد شد.


خواص کرفس

خواص کرفس

کرفس گیاهی است علفی، به ارتفاع 20 تا  60 سانتی متر که ساقه ای منشعب دارد . برگ  های آن شفابخش و ضخیم و گلهای آن کوچک و به رنگ سفید یا سفید مایل به سبز است . قسمت مورد استفاده این سبزی قسمتهای مختلف آن به ویژه ریشه و برگ آن است .

در بسیاری از مناطق ایران از جمله در سیستان ، خوی و بند عباس می روید.

رسول خدا فرمود : به خوردن کرفس عادت کنید ، زیرا این سبزی خوراک پیامبران بوده ا ست .

کرفس مواد مضر را دفع می کند

کرفس کلیه و مثانه را تمیز می کند . از تولید سنگ کلیه و مثانه جلوگیری می کند و ملین است .

دانشمندان بر این عقیده اند که کرفس بهترین ماده غذایی است برای عفونت مجاری ادرار و اسید اوریک بالا از طریق تمیز کردن کلیه و مجاری ادرار.

ترپین ماده معطر کرفس که مانع ماندن سنگ کلیه در مجاری ادرار و یا آلودگی میکروبی و درد می شود .

علاوه بر آن پتاسیم در غده و تنه آن جریان ادرار را تحریک و کلیه و مثانه را تمیز می کند. بیش ازهمه برای بیماران نقرسی مفید است .زیرا در خون این افراد اسید اوریک با غلظت بالا غالباً دیده می شود . روغن اتری که در کرفس وجود دارد باعث گشاد شدن مجاری کلیه می شود بطوریکه اسید اوریک بهتر دفع میگردد. آلودگی میکربی ضعیف درروده نیز در اثر ترپین از بین می رود . کرفس باعث تحریک شدیدتر روده شده و سایر ناراحتی هایی از این قبیل دراثر خوردن کرفس بهبود می یابند .

کرفس بوی بد دهان را ازبین می برد

تجربه  نشان داده است که یک وعده غذا ی کرفس دار بوی بد دهان را از بین می برد. احتمالاً موادی که در معده تولید می شوند با مواد معطر کرفس ترکیب شده و از بوی بد دهان جلوگیری می کند. کسانی که از بوی بد دهان رنج می برند  باید هرروز مقداری کرفس میل کنند، در صورتی که نتیجه ای نداد بایستی به پزشک مراجعه کرد . از قدیم گفته اند که کرفس باعث شادی و شادابی می شود.

علم امروز تا کنون نتوانسته است این مسئله را روشن کند. بعضی از مردان اظهار می کنند که کرفس باعث تقویت نیروی جنسی آنان شده است ولی این اظهار تا کنون از طریق علمی ثابت نشده است . البته ویتامینB6 و اسید پانتوتنیک اثر روانی دارد و مواد معدنی منیزیم و کلسیم به ما هیچه ها نیرو می دهند و در راحت شدن ورلکس کمک می کنند .

عصاره کرفس به عنوان ملین

برای اینکه به روده های خسته و پیر کمک شود ، توصیه می شود که هر روز یک لیوان عصاره کرفس مصرف شود . از این طریق روده  به روش طبیعی تخلیه می شود .

( برگها را همیشه مصرف کنید )

نسخه : یک پرس کرفس

بوته یک کرفس را تمیز کرده و در آب زیادی آنرا بجوشانید . پوست خارجی آن را بگیرید . بوته را بصورت صفحات نازک ببرید . وسط آنها را با یک چنگال جدا کرده درآرد و تخم مرغ  و فلفل آنها را آغشته کنید و در روغن داغ دو طرف آنها را کمی سرخ کنید با سالاد کاهو یا سالاد فصل میل کنید.

محققین آمریکایی ثابت کرده اند که کرفس جزء ده ماده غذایی است که می تواند با سرطان مبارزه کند.

از دیگر خواص کرفس می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تقویت کننده معده

تقویت کننده اعصاب

آب کرفس خام در مان خوبی برای گرفتگی صداست .

خوردن کرفس حافظه را زیاد و قلب را پاک می کند و دیوانگی ، جذام و پیسی را برطرف می کند.

کرفس به علت دارا بودن فسفر زیاد ، در ازدیاد هوش مؤثر است .

کرفس در افزایش شیر مادر مؤثر است . 

 

ادامه مطلب ...