ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
دکتر
حمیدرضا فتوحی، متخصص تغذیه به ایسنا گفت: میگو از نظر تغذیهای در گروه
گوشتها جای میگیرد اما در میان محصولات دریایی دارای ارزش غذایی متفاوتی
است؛ بهاینترتیب که در هر 100 گرم از آن، 23 گرم پروتئین و 46 میلی گرم
منیزیم وجود دارد. پس میتوان آن را یک گوشت پر از پروتئین نامید. وی تاکید کرد: به علاوه اگر فردی با مشکل بیاشتهایی و تهوع روبهرو است با مصرف میگو میتواند این مشکل را رفع کند. دکتر فتوحی تصریح کرد:
تحقیقات نشان میدهد که رژیم غذایی کم سبزی و مملو از غلات تصفیه شده
احتمال بروز کمبود این ماده مغذی را فراهم خواهد کرد و عادت به خوردن میگو
به دلیل وجود ماده معدنی یاد شده بخصوص اگر با سبزیجات تازه و یا بخارپز
استفاده شود، ضعفهای عضلانی را برطرف میکند.
درضمن
منیزیم فراوانی که در میگو وجود دارد کمک میکند تا افرادی که کلسترول و
تریگلیسرید بالا دارند، از این مشکل رهایی پیدا کنند.