همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

جذب هزار هیئت علمی در سال89


کامران دانشجو عنوان کرد:
جذب هزار هیئت علمی در سال89

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برای تقویت بدنه پژوهشی کشور در سال جدید تحصیلی ظرفیت پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی را در دانشگاههای تهران، دانشگاههای مادر و دانشگاههایی که قابلیت آن را در شهرستانها دارند افزایش می دهیم
به گزارش خبرگزاری مهر، کامران دانشجو در دیدار روسای دانشگاهها و اعضای هیئت رئیسه دانشگاههای تهران مسائ مربوط به انتخابات را تمام شده عنوان کرد و گفت: در انتخابات دانشگاهیان نیز همانند سایر اقشار جامعه به یکی از چهار کاندیدای تاییده شده نظام رای دادند یا برای آن فعالیت انتخاباتی کردند بنابراین به هیچ وجه عملکرد دانشگاهیان در انتخابات و این که افراد به چه کسی رای دادند نباید مدنظر مدیریت دانشگاهها باشد و این مسئل در تصمیمگیری و رفتار با یک فرد دانشگاهی ملاک عمل قرار نگیرد.
وی از مسئولین دانشگاهها خواست تا زمینه را برای رونق و گسترش فعالیتهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی دانشجویان و افزایش شور و نشاط در محیط های دانشجویی فراهم کنند و هیچگونه سخت گیری و مانعی در این رابطه نباشد همچنین توجه داشته باشند که دانشگاه جای فعالیت در چارچوب مصالح عمومی و منافع ملی براساس قوانین است.
وی گفت: دانشگاهیان همواره نشان داده اند با تبعیت از ولایت و همراه ملت در مقابل دشمنان ایستاده اند و پیشرفتهای کشور در حوزه های مختلف حاصل تحقیقات و تلاش جامعه دانشگاهی است لذا وظیفه ما است که نگذاریم عده ای دانشگاهها را زیر سئوال ببرند.
وزیر علوم با اشاره به نامگذاری سال 89  به عنوان سال همت مضاعف، کار مضاعف از سوی مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر اقتدار فرهنگی جمهوری اسلامی گفت: فرهنگ بسیار غنی ایرانی اسلامی به ما این امکان را می دهد که از آن به عنوان نقطه قوت خود در معادلات جهانی استفاده کنیم و این فرهنگ را به عنوان یک الگو برای جهان مطرح کنیم که ثبت جهانی نوروز و برگزاری اولین جشن جهانی نوروز در تهران دراین راستا انجام گرفت.
وی گفت: مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود از یکی از مجموعه های خودروسازی کشور بر اهمیت ارتباط دانشگاه با صنعت تاکید کردند لذا وظیفه داریم با تلاش مضاعف، امسال این پیوند دانشگاه و صنعت را از حالت شکلی و مکانیکی خارج کرده و به یک حالت پویا، زنده و ارگانیکی  درآوریم.
دانشجو اضافه کرد: در برنامه پنجم توسعه کشور پیش بینی کرده ایم  که  یازده دستگاه اجرایی کشور که با صنعت، خدمات فنی و حوزه کاربرد ارتباط دارند، 50 مرکز تحقیقاتی در دانشگاههای کشور تاسیس کنند تا اساتید دانشگاه در آن مراکز و برای آن دستگاه کار پژوهشی انجام دهند که براین اساس در صورت تصویب تا پایان برنامه پنجم توسعه تعداد 550  مرکز پژوهشی در دانشگاهها و پژوهشگاهای کشور تاسیس خواهد شد.
وی با اشاره به برنامه جذب هزار نفر عضو هیئت علمی در سال جدید گفت: افرادی باید به عنوان اعضای هیئت علمی جذب دانشگاههای کشور شوند که نظام جمهوری اسلامی را قبول و به مبانی اسلامی اعتقاد داشته باشند چراکه وظیفه تربیت دانشجویان امر سنگین و مهمی است و البته باید در این راه از هرگونه عملکرد جناحی پرهیز شود.
وزیر علوم به استقلال دانشگاهها اشاره کرد و گفت: دانشگاه مجموعه ای جدا از نظام نیست بنابراین باید در چارچوب سیاستها و برنامه های نظام حرکت کند اما در امور اجرایی خود می تواند با حفظ استقلال براساس مقررات، شرایط و امکانات سیاستگذاری و برنامه ریزی کند تا زمینه تسهیل فعالیتهای آموزشی و پژوهشی فراهم باشد.
وی افزود: دانشگاهیان، دانشگاهها و پژوهشگاهها خدمات بسیار ارزنده ای به نظام جمهوری اسلامی کرده اند که تاکنون باعث اقتدار و سربلندی پیش از پیش برای کشور بوده اند و در سال همت مضاعف، کار مضاعف همراه با ملت غیور وتلاش وهمت هرچه بیشتر، در حوزه های علم و فناوری سربلندی  بیشتری برای ملت ایران به وجود می آید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد