ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
این متخصص تغذیه در گفتگو با فارس افزود: پیاز به
دلیل داشتن ویتامینهای گروه B آرامبخش است و به دلیل داشتن ویتامین C
اثر ضد التهابی دارد. وی گفت: مصرف پیاز برای افراد مبتلا به بیماریهای
قلبی بسیار مفید است و در افرادی که احتمال بروز بیماریهای قلبی و عروقی
زیاد است مثل سالمندان و میانسالان اگر نصف پیاز را در روز مصرف کنند، 20
تا 30درصد کلسترول بد خون کاهش پیدا میکند و کلسترول خوب خون را افزایش
میدهد. این متخصص تغذیه افزود: پیاز به دلیل ترکیبات
گوگردی که دارا است، میتواند از ایجاد سلولهایی که با تغییر شکل خود
موجب بروز سرطان میشوند ، جلوگیری کند. صفوی اضافه کرد: پیاز برای رشد مو مؤثر است. در
درمان یبوست ، میگرن ، چاقی ، پروستات ، بواسیر ، یرقان و ورم گلو ، پیاز
میتواند مفید باشد. وی گفت: پیاز دارای خاصیت ضدالتهابی است و میتواند علائم التهاب مثل درد، تورم، آرتروزها و دردهای نواحی مختلف را تسکین دهد. این متخصص تغذیه افزود: آلرژیها، آسم و
بیماریهای دستگاه تنفسی با مصرف پیاز کاهش پیدا میکند. سیر و پیاز هر
2آنزیمهایی که التهاب ایجاد میکند، را مهار میکنند. صفوی اضافه کرد: پیاز نیز مانند سیر خاصیت ضدعفونی
دارد و قادر است از تجمع پلاکتها جلوگیری کند و در تجزیه فیبرین (لخته
خون) دخالت کند.