ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
این متخصص تغذیه در گفتگو با
فارس، افزود: عناب از نظر طب قدیم طبع سرد دارد و از ساپونینها ،
فلاوونوئیدها ، موسیلاژ (لعاب) ، مواد قندی ، ویتامین های A, B2 و C، املاح
مانند کلسیم، فسفر و آهن تشکیل شده است. وی گفت: عناب برطرف کننده خستگی و گرفتگی صدا است.
عناب خشک آرام بخش، ضد بیماریهای تنفسی و مقوی بدن است، تصفیه کننده خون
است و به هضم غذا کمک میکند. این متخصص تغذیه اضافه کرد: عناب تب بر است و موجب
تقویت سیستم گوارشی میشود و برای سلامتی کلیهها مفید است. صفوی گفت: مصرف ریشه عناب برای رفع سوءهاضمه مفید
است، ضد آلرژی است، به دلیل داشتن لعاب زیاد نرم کننده سینه است، ملین و
ادرار آور و برای سرفههای شدید میتواند مفید باشد.