همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

آموزش حل مشکل بوت نشدن ویندوز

  (مربوط به موضوع حل مشکل صفحه آبی مرگ در ویندوز)


آموزش حل مشکل بوت نشدن ویندوز
 
 
آموزش حل مشکل بوت نشدن ویندوز
 
 
برای هر کاربر از سیستم عامل ویندوز تا به حال حداقل یک بار پیش آمده که بخواهد سیستم خود را روشن کند اما پس از روشن کرددن سیستم، ویندوز بالا نیاید. بوت نشدن ویندوز میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که هر کدام راه حلی دارند.
 
رفع مشکل نسخه های جدیدتر و مدرن تر ویندوز در این مواقع آسان تر نسبت به نسخه های قدیمی ویندوز است. برای مثال اگر برای ویندوز XP مشکل بوت نشدن پیش بیاید حتما باید خودتان دست به کار شویبد، این درحالی است که ویندوز های جدید در بسیاری از مواقع خودشان مشکل بوت نشدن را بدون دخالت کاربر حل میکنند.
 
 
چک کردن تغییرات اخیر اعمال شده در ویندوز و سیستم
 
چک کنید که آیا به تازگی نرم افزار و یا درایور جدیدی در سیستم نصب شده و یا خیر و همچنین آیا سخت افزار و قطعه جدید به سیستم متصل شده است. اگر کیس را باز کرده باشید و آن را دستکاری کرده باشید نیز ممکن است این مشکل پیش بیاید.
 
ممکن است یا درایور جدیدی که نصب شده مشکل دارد، سخت افزار و قطعه جدیدی که به سیستم متصل کرده اید با سیستم شما ناسازگار است و مشکل دارد و یا شما حین کار با ویندوز یکی از قطعات داخل کیس را شل کرده اید که باعث به وجود آمدن این مشکل شده است.
 
 
آیا کامپیوتر کلا روشن نمیشود؟
 
آموزش حل مشکل بوت نشدن ویندوز
 
 
اگر کامپیوتر شما کلا روشن نمیشود، چک کنید که کابل برق آن به درستی متصل شده باشد و کابل ها سالم باشند. همچنین کلید روی پاور را که در پشت کیس است اگر خاموش است روشن کنید. اگر هنوز سیستم روشن نمیشود مجبورید کیس را باز کنید و چک کنید که کابل های پاور به درستی به مادربرد متصل شده باشند. با مطالعه مقالات زیر به احتمال زیاد خواهید توانست مشکل روشن نشدن سیستم را حل کنید:
 
 
 
 
 
اگر کامپیوتر شما روشن میشود اما صفحه مانیتور همچنان سیاه باقی میماند کابل های برق و تصویر مانیتور را محکم کنید و چک کنید که سالم باشند. همچنین در صورت بروز این مشکل میتوانید از فیلم آموزشی زیر کمک بگیرید:
 
 
 
ارور No Bootable Medium Found و Disk Error
 
آموزش حل مشکل بوت نشدن ویندوز
 
 
اگر کامپیوتر شما روشن میشود اما با یک صفحه سیاه ارور و با یک پیغام شبیه به “No Bootable Device” و یا “Disk Error” مواجه شدید، یعنی کامپیوتر شما نمیتواند از هارد درایوی که ویندوز را در آن نصب کرده اید بوت شود. به BIOS و یا UEFI کامپیوتر خود بروید و چک کنید که ترتیب بوت کامپیوتر اول بر روی هارد ویندوز باشد.
 
برای رفتن به محیط BIOS و UEFI کافیست پس از روشن کردن کامپیوتر یکی از کلید های Delete و یا F2 را چند بار فشار دهید. اگر به محیط بایوس و یا یو ای اف ای رفتید و هارد شما در انجا نمایش داده نشده بود یعنی یا هارد شما از سیستم جدا شده و یا سوخته و خراب شده است.
 
اگر هارد شما در بایوس بود و ترتیب بوت را بر روی هارد قرار دادید اما هنوز هم این ارور را مشاهده میکنید، باید یک دیسک و یا فلش مموری حاوی نسخه ویندوز خودتان را به کامپیوتر متصل کنید و از  طریق آن از گزینه ی “Startup Repair” استفاده کنید تا  مشکلات بوت شدن ویندوز شما حل شوند.

برای رفع مشکل بوت نشدن ویندوز، به مقالات زیر مراجعه کنید:
 
 
 
 
 
 
کرش و یا فریز (هنگ کردن) شدن ویندوز حین بوت شدن
 
ر
 
 
اگر ویندوز شما شروع به بوت شدن میکند اما حین بوت شدن کرش میکند و یا فریز میشود، به این معناست که شما یک مشکل در نرم افزار و یا سخت افزار سیستم دارید. اگر مشکل شما نرم افزار باشد میتوانید آن را با استفاده از ابزار “Startup Repair” که در دیسک حاوی ویندوز است حل کنید. اگر با استفاده از این ابزار نیز مشکل شما حل نشد به احتمال زیاد باید یک بار ویندوز را ریست کنید و یا از اول نصب کنید.
 
همچنین میتوانید با استفاده از دیسک بوت های حرفه ای زیر، مشکلات بوت نشدن، کرش شدن، صفحه آبی مرگ و... ویندوز را حل کنید و اطلاعات خود را بازیابی کنید:
 
 
 
اگر پس از استفاده از ابزار “Startup Repair”، ریست کردن ویندوز و نصب مجدد ویندوز هنوز هم با مشکل کرش شدن و فریز شدن ویندوز مواجه شدید یعنی شما یک مشکل سخت افزاری در سیستم دارید.
 
 
ارور صفحه آبی مرگ (Blue Screen of Death) و فریز شدن (هنگ کردن)
 
ر
 
 
اگر پس از روشن شدن کامپوتر با صفحه “BSOD”مواجه شدید و ویندوز فریز شد یعنی شما یک مشکل نرم افزاری و یا سخت افزاری دارید. برای مثال این مشکل میتواند یا از یک بدافزار و یا یک درایور معیوب و ناسازگار با ویندوز پیش بیاید. همچنین ممکن است مشکل در سخت افزار باشد.
 
میتوانید در اولین قدم با استفاده از یک آنتی ویروس قابل بوت سیستم را چک کنید تا از عدم وجود ویروس و بدافزار مطمئن شوید:
 
 
 
برای اینکه متوجه شوید مشکل شما نرم افزاری است و یا خیر، یک بار ویندوز را در حالت “Safe Mode” اجرا کنید و چک کنید که درست اجرا میشود و یا خیر. برای قرار دادن ویندوز در حالت Safe Mode، از مقاله زیر استفاده کنید:
 
 
اگر ویندوز صحیح اجرا شد یعنی مشکل شما نرم افزاری است زیرا زمانی که ویندوز در حالت Safe Mode اجرا میشود درایور های اضافی و نرم افزار هایی که حین بوت ویندوز اجرا میشوند را اجرا نمیکند.
 
در صورت اجرا شدن ویندوز در حالت Safe Mode درایور ها و نرم افزار های اخیری که در ویندوز نصب کرده بودید را حذف نصب کنید. به احتمال زیاد با انجام این کار مشکل حل خواهد شد.
 
اگر مشکل هنوز پابرجاست میتوانید یک بار ویندوز را ریست و یا مجددا نصب کنید. اگر با انجام این  کار ها نیز هنوز مشکل پابرجاست یعنی شما یک مشکل سخت افزاری دارید.
 
 
بازیابی فایل های موجود در یک ویندوز که بوت نمیشود
 
ر
 
 
اگر میخواهید از فیل هایی که در ویندوز معیوبتان است نسخه پشتیبان تهیه کنید و آنها را داشته باشید میتوانید این کار را با استفاده از یک نسخه لایو لینوکس انجام دهید. با اجرای یک نسخه لایو لینوکس از روی یک دیسک و یا فلش مموری میتوانید تمامی فایل های در هارد درایو ویندوز را بردارید. همچنین میتوانید از دیسک بوت های موجود در لینک زیر استفاده کنید و این کار را انجام دهید:
 
 
 
همچنین میتوانید هارد کامپیوتر را بردارید و به یک کامپیوتر دیگر متصل کنید و از طریق آن فایل های خود را کپی کنید.
 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد