همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

همیارآنلاین

کانال ایتا https://eitaa.com/hamyaronline

کارهای ماه آخر بارداری+وسایل ضروری زایمان در بیمارستان

 

 

ماه نهم بارداری ، مشکلات ماه نهم بارداری
در ماه نهم بارداری شما باید هر لحظه منتظر به دنیا آمدن فرزند خود باشید به همین دلیل در این ماه باید احتیاط بیشتری داشته باشید و از انجام برخی کارها اجتناب کنید.

فعالیت های ممنوع در ماه نهم بارداری را بشناسید

در ماه نهم بارداری رشد جنین به نهایت خود می رسد و مادران باردار می توانند به زودی طعم به آغوش گرفتن کودکشان را بچشند و هر لحظه منتظر آمدن مهمان کوچک خود هستند بنابراین باید انجام برخی ازکارها را در این ماه کنار بگذارند و منتظر برخی از پیشامدها باشند .ماه نهم بارداری

ماه نهم بارداری


ماه نهم بارداری

در ماه نهم بارداری چه کارهایی را نباید انجام داد؟

کارهایی که مادران نباید در ماه نهم بارداری انجام دهند

در ماه نهم بارداری زنان باید هر هفته توسط ماما معاینه شوند . مادر را از نظر پره اکلامپسی و کنترل وزن مورد معاینه قرار می دهد .  در این ماه باید به علائم خطرناک مانند کاهش یا عدم حرکت جنین، خونریزی، آبریزش و علائم فشار خون توجه داشته باشند و هنگام مواجهه با این علائم سریعا به پزشک زنان مراجعه کنند .

زنانی که می خواهند زایمان طبیعی داشته باشند باید از هفته 38 بارداری تحت مراقبت باشند و هر هفته معاینه شوند تا مشخص گردد وضعیت لگن و دهانه رحم شان برای زایمان طبیعی مناسب است یا خیر. همچنین خانم ها در این ماه باید از انجام کارهای زیر اجتناب کنند این کارها عبارتند از :

خانم های شاغل بیشتر استراحت دهند

 باید زیاد سرپا نایستند و اگر کارشان پشت میز نشستن است هر 2 ساعت یک بار بلند شوند و راه بروند و اگر مقدور است از ساعات کاری خود بکاهند.

خانم های شاغل باردار

خانم های شاغل در ماه نهم بارداری 

فعالیت های ممنوع در ماه نهم بارداری

بدون برنامه ورزش نکنید

 انجام همه ورزش ها در این ماه مناسب نیست و جزو حرکات ممنوعه به شمار می رود . حرکات کششی و حرکاتی که پر جهش نیستند برای خانم های باردار مناسب تر هستند و در کل خانم ها می توانند از مرکز مشاوره بارداری اطلاعاتی درباره ورزش های ممنوعه در بارداری دریافت کنند.

مسافرت نروید

بهتر است در این ماه تا حد امکان دور مسافرت را خط بکشید زیرا در ماه آخر بارداری حرکت های زیاد باعث زایمان زودرس و به خطر افتادن جان جنین و مادر می شود.

اما اگر اجتناب از مسافرت مقدور نبود به جایی بروید که فاصله درمانگاه ها و یا بیمارستان ها در جاده کم باشد تا اگر مادر دچار مورد اورژانسی و یا خونریزی شد، فورا به آنجا مراجعه کند و تحت درمان قرار بگیرد.

مسافرت در ماه نهم بارداری

به خطر افتادن جان جنین و مادر با مسافرت در ماه اخر بارداری

در ماه نهم بارداری از انجام این کارها بپرهیزید

انجام کار سنگین ممنوع

پیاده روی فراموش نشود

زیرا موجب آمادگی بیشتر برای زایمان طبیعی و کم شدن احساس کشش و درد عضله می شود . ورزش کردن  اشکالی ندارد به این شرط که پرش و جهش در آن نباشد.

پیاده روی در ماه نهم بارداری

پیاده روی در ماه نهم بارداری مفید برای زایمان طبیعی

گرفتگی عضلات را دست کم نگیرید

 ممکن است عضلات بگیرد و یا عضله ران کشش یابد ، در چنین مواقعی خانم ها نباید نگران باشند. اما برخی از مواقع نیز گرفتگی عضلات نشانه کمبود کلسیم است که در خانم هایی که دیابت بارداری دارند بیشتر مشاهده می شود.

اتفاقات طبیعی در ماه های آخر بارداری

کم شدن حرکت جنین

در ماه آخر بارداری آب دور جنین کمتر می شود و جنین بزرگتر می شود و جایی کافی برای حرکت را ندارد بنابراین شدت و اندازه حرکت کم می شود اما دقت داشته باشید تعداد حرکات نباید کمتر شود.

کم شدن حرکت جنین در ماه اخر

در ماه نهم بارداری حرکات جنین کم می شود

مشکلات طبیعی مادر در ماه نهم بارداری

ترشحات بارداری

اگر در ماه آخر بارداری ترشحات واژن را مشاهده نمودید نگران نباشید اما اگر آبریزش واژن و خونریزی واژینال مشاهده نمودید فورا به بیمارستان مراجعه کنید.

درد های لگنی و شکمی

در ماه آخر بارداری داشتن کمی درد های لگنی و شکمی طبیعی است زیرا در این ماه رحم به سمت پایین کشیده می شود.

مراقبت در ماه نهم بارداری

درد های شکمی طبیعی در ماه نهم بارداری

این مشکلات در ماه نهم بارداری طبیعی است

تکرر ادرار و یبوست

به علت فشار سر جنین به مثانه است که باید برای پیشگیری از آن زنان باردار غذا های فیبر دار مصرف کنند و به میزان کافی آب بنوشند.

کم خوابی و خوب نخوابیدن مادر

یکی از اتفاقات طبیعی در ماه آخر بارداری نخوابیدن مادران است که به دلیل بزرگ شدن شکم و وزن زیاد می باشد و این اتفاق کاملا طبیعی است . این مادران باید در این ماه غذاهای سبک تر در وعده های زیاد بخورند و فاصله شام تا خوابشان 2 ساعت باشد تا راحت تر بتوانند بخوابند همچنین هنگام خواب چند بالش زیر سرشان قرار دهند.

استراحت در ماه نهم بارداری

بی خوابی مادر در ماه نهم بارداری به دلیل وزن زیاد

سرگیجه در هنگام ورزش و فعالیت

خانم های باردار ممکن است در فعالیت های ورزشی به علت عرق زیاد، کم شدن مایعات بدن و غلیظ شدن خون از هوش بروند یا دچار سرگیجه شوند.


وسایل زایمان بیمارستان ، وسایل مورد نیاز زایمان بیمارستان
از وسایلی که برای زایمان باید به بیمارستان ببرید می توان به لباس راحتی، شلوار گشاد غیر پلاستیکی، لباس زیر گشاد و اسناد مربوط به خود و بارداریتان اشاره کرد.

10 وسیله مهم و مورد نیاز که هنگام زایمان سزارین باید با خود به بیمارستان ببرید

نباید منتظر زمان مقرر یا تاریخ سزارین باشید تا آنچه را که قصد دارید به بیمارستان ببرید را آماده کنید. در هفته 32، آنچه را که نیاز دارید برای خود، نوزادتان ، همراه آماده کنید. زمانی که بین 32 تا 36 هفته بارداری هستید، زمان خوبی برای بستن چمدان ها با چیزهایی که برای زایمان در بیمارستان نیاز دارید است .وسایل زایمان بیمارستان

وسایل زایمان بیمارستان

اگر نوزاد تصمیم دارد که سرعت ورود خود را به دنیا افزایش دهد، بهتر است غافلگیر نشوید . در میان چیزهایی که باید به بیمارستان ببرید ، چیزهایی برای خودتان، برای همسر و یا فردی است که در مدت اقامت در بیمارستان شما را همراهی می کند و چیزهایی که نوزادتان برای اولین روز زندگی به آن نیاز خواهد داشت.

برنامه را بیرون بیاورید و لیست را آماده کنید، ببینید چند کیسه یا چمدانی نیاز دارید. همه چیز را سازماندهی کنید و مطمئن شوید که همه چیز تمیز و آماده است. خودت را آماده کن !

وسایل مورد نیاز زایمان

وسایل مورد نیازی که باید با خود برای زایمان به بیمارستان ببریم

برای رفتن به بیمارستان به چه چیزی نیاز دارید ؟

اگر همه چیز عادی باشد، بیش از 2 روز در بیمارستان بستری نخواهید بود. بنابراین اولین راهنمایی شما انتخاب مقدار لباس است.

وسایل زایمان بیمارستان برای مامان

1. اسناد

یک پوشه را با مدارک مهم خود، از جمله کارت شناسایی، اوراق بیمه پزشکی، آخرین چک آپ های پزشکی تان و اسناد ارائه شده توسط بیمارستان آماده کنید.

2. لباس

پیراهن و یا لباسی که در آن راحت هستید را بردارید . بهترین گزینه ها لباس هایی هستند که دکمه جلو دارند.یک دست لباس هم برای روزی که می خواهید بیمارستان را ترک کنید آماده کنید.

سوتینی را در نظر بگیرید که یک یا دو اندازه بزرگ تر از اندازه معمول شماست. اگر می خواهید از پستان شیر بدهید، ازسوتین شیردهی استفاده کنید. حتی اگر قرار باشد با شیشه شیر دهید، پستان با شیر پر خواهد شد بنابراین نباید از یک سوتین تنگ استفاده کنید.

دقت کنید شلوار پلاستیکی نپوشید و همچنین شلواری گشاد مخصوصا در صورتی که سزارین شده اید .

شما به چیزی بیش از یک جفت کفش برای رسیدن به بیمارستان نیاز ندارید؛ می توانید همان لباس ها را بپوشید و به خانه برگردید .

لیست وسایل زایمان

جمع کردن وسایل ضروری برای زایمان در بیمارستان

3. حوله های بهداشتی

چه به طور طبیعی زایمان کنید یا سزارین داشته باشید، خونریزی زیادی بعد از زایمان خواهید داشت. مهم است که یک بسته حوله بهداشتی بسته بندی با خود ببرید. پس از شستن یک حوله بردارید و خود را خشک کنید.

4. محصولات مراقبت شخصی

اگرچه برخی بیمارستان ها این نوع محصولات را فراهم می کنند ، احتمالا ترجیح می دهید از خودتان استفاده کنید. مسواک ، برس، ، شامپو، نرم کننده، مرطوب کننده،نرم کننده لب،اگر دوست دارید، بردارید.

5. اقلام مورد استفاده شخصی

اگر عینک داشته یا لنز داشته باشید ، فراموش نکنید که آن ها را باخود ببرید. هم چنین گوشی و شارژر خود را بردارید. اگر بخواهید می توانید یک دفتر یادداشت و قلم بردارید تا در مورد کودک یادداشت برداری کنید.

6.چیزهایی که کمک می کنند احساس بهتری پیدا کنید

اگر در حال آماده شدن برای زایمان طبیعی هستید، آنچه را که برای استفاده در طی زایمان برنامه ریزی می کنید ، بردارید:بالش، موسیقی، روغن های گیاهی برای ماساژ، یک کتاب یا چیزی برای خواندن در حین انتظار. اگر کودک دیگری دارید، به خاطر آرامش خود ( و همچنین آن ها، یک عکس خانوادگی بگیرید یک ژست دوست داشتنی برای آن ها است وقتی خواهر یا برادر کوچک نوزاد خود را می بینند . همچنین می توانید هدایایی از طرف نوزاد جدید برای خواهر و برادر در نظر بگیرید.

وسایل بیمارستان برای مادر

وسایلی که مادرها قبل و بعد از زایمان در بیمارستان به آن نیاز خواهند داشت

 

وسایل زایمان بیمارستان برای بچه

7. لباس ها

هر روز دو دست لباس عوض کنید. در حالی که شما در بیمارستان هستید، تخت خواب تان ایده آل است. برای ترک کردن بیمارستان ، بهتر است لباس هایی به کودک بپوشانید که به شما اجازه می دهد اگر بخواهید کودک را به صندلی اتومبیل وصل کنید.

مهم است که یک یا دو کلاه، جوراب و پتو برای استفاده در طول اقامت بیمارستان انتخاب کنید. همچنین می توانید یک حوله یا یک تشک برای تعویض بردارید تا زمانی که پوشک بچه را عوض می کنید ، روی تخت خواب بگذارید.

8. پوشک

اگر قرار است 3 روز در بیمارستان باشید، روزانه 6 تا 8 پوشک بگیرید. یک بسته پوشک بچه را با نام کودک که بر روی آن زده اید به پرستار بدهید.

9. اقلام مورد استفاده شخصی

اگر یک برس برای موهای نوزادتان خریده باشید، آن را بردارید همچنین ناخن گیر و سمباده ناخن بردارید چون بسیار پیش آمده است که نوزاد بعد از تولد به دلیل داشتن ناخن های بلند صورت خود را زخمی کرده است. می توانید صابون ملایم، کرم ، کرم مرطوب و لوسیون مرطوب بردارید.

وسایل بیمارستان برای نوزاد

وسایل لازم برای بچه بعد زایمان در بیمارستان

10. صندلی کودک یا کریر

اگر سزارین داشته باشید ، احتمالا نمی توانید بیمارستان را ترک کنید و در همان زمان نوزاد را در آغوش بگیرید اگر همراه تان چمدان ها را حمل می کند، یک کریر بچه برای حمل کودک به راحتی می تواند مفید باشد. صندلی اتومبیل تضمینی برای ایمنی کودک در روز اول است. باید قبل از زایمان، در اتومبیل نصب شود.

 

وسایل زایمان بیمارستان برای همراه شما

علاوه بر لباس ها و لوازم شخصی، همراه باید دوربینی برای عکس برداری یا فیلم بیاورد تا ورود نوزاد به دنیا را ثبت کند. اگر قرار است زایمان طبیعی داشته باشید و در استخر بیمارستان زایمان کنید، مهم است لباس مناسب بردارید.

مهم است پول نقد همراه داشته باشید که در صورت نیاز دارید خرج کنید. آماده کردن یک کیف از میان وعده های سالم برای همراه و خودتان نیز ایده خوبی است. لحظات انتظار می تواند اشتها را بالا ببرد و غذا در بیمارستان ها خیلی خوب نیست .

زمانی که کیسه ها را برای بیمارستان آماده کردید ، آن ها را جلوی چشم نگه دارید . در صورتی که وضعیت اضطراری داشته باشید، هر کس می تواند به شما کمک کند آنچه را که نیاز دارید برای تان بیاورد.

وسایل زایمان برای همراه

مهم ترین وسایلی که در هنگام زایمان در بیمارستان به آن نیاز خواهید داشت


منبع
http://namnak.com
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد