ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
کد مطلب۴۰۴۲
تاریخ درج مطلب ۶ اسفند ۱۳۹۰
همیارآنلاین
پیشبینی شده است که تا پایان امسال 500 کیلوگرم خاویار پرورشی استحصال شده و در بازارهای داخلی و خارجی به فروش برسد.
مدیرکل دفتر بازار توسعه سازمان شیلات در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: فصل استحصال خاویار از ماهیان خاویاری طی ماههای پایانی سال است و بدین ترتیب پیشبینی میشود که تا پایان سال 500 کیلوگرم خاویار استحصال شود.
دکتر عیسی گلشاهی افزود: تا ماه گذشته حدود 50 کیلوگرم از خاویار پرورشی استحصال و وارد چرخه بستهبندی شده است و مابقی آن تا پایان سال محقق میشود.
وی خاطرنشان کرد: قیمت خاویار پرورشی حدود 15 درصد کمتر از خاویار وحشی است. بنابراین پیشبینی میشود که با افزایش آن مردم بیشتری بتوانند از این فرآورده استفاده کنند.
گلشاهی ادامه داد: ماهیان خاویاری که در کشور بهصورت پرورشی در حال تولید هستند، میتوانند سهم خاصی را برای تولید خاویار در بازارهای داخلی و خارجی از آن خود کنند.
وی تصریح کرد: سهم خاصی برای بازارهای داخلی و خارجی تعیین نشده است و در صورت کشش بازار این محصول در فروشگاههای ایرانی عرضه میشود.
محدودیت خاویار یکی از دلایل عرضه در کنار سایر فرآوردههای شیلاتی است
مدیرکل دفتر بازار توسعه سازمان شیلات یادآور شد: از آنجایی که شرکت مادرتخصصی پیگیر عرضه خاویار نوع وحشی در بازار است، بهنظر نمیرسد که ممانعتی برای نوع پروشی آن نیز در بازار وجود داشته باشد.
گلشاهی تأکید کرد: یکی از دلایلی که باعث شده است که خاویار در کنار سایر محصولات شیلاتی نتواند به وفور در فروشگاههای مختلف وجود داشته باشد، محدودیت در تولید است که پیشبینی میشود در صورتی که میزان تولید به حداکثر لازم برسد، این مشکل نیز مرتفع خواهد شد و استفاده از خاویار در کشور عمومیت بیشتری پیدا خواهد کرد.
وی اظهار داشت: پرورش و توسعه تولید آبزیان بهخصوص ماهیان خاویاری برای استحصال خاویار و تولید گوشت از برنامههای محوری سازمان شیلات محسوب میشود که در این راستا قدمهای بزرگی نیز برداشته شده است./
خبرنگار: مژگان ستار