تشکیل شعبه ویژه کسب و کارهای فضای مجازی در تامین اجتماعی
معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی از تشکیل شعبه ویژه در سازمان تامین اجتماعی با هدف ساماندهی امور بیمهای کسب وکارهای فضای مجازی و تعیین دستمزد مقطوع برای شاغلان این کسب و کارها، خبر داد.
امیر خوراکیان در گفتگو با خبرنگار مهر، از انعقاد تفاهم نامهای میان مرکز ملی فضای مجازی و سازمان تامین اجتماعی برای ساماندهی کسب وکارهای فضای مجازی خبر داد و گفت: این تفاهم نامه براساس یک پشتوانه نظری و پژوهشی و با مشارکت تمامی ذینفعان کاملاً واقع بینانه و نتیجه بخش، تدوین شده است.
وی افزود: با اجرای این تفاهم نامه شاهد برنامهریزی، راهبری و نظارت بر امور بیمهای شاغلان کسب و کارهای فضای مجازی و ایجاد وحدت رویه در ارائه تمامی امور و خدمات بیمهای به شاغلان این کسب و کارها خواهیم بود. همچنین پوشش بیمهای در قالب قانون تأمین اجتماعی و سایر قوانین در حوزه بیمههای اجتماعی برای آنها توسعه خواهد یافت.
معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به تشکیل کارگروه ویژه و اختصاص شعبه ویژه برای کسب وکارهای فضای مجازی در سازمان تامین اجتماعی به عنوان یکی از مفاد این تفاهمنامه، گفت: این کارگروه با مسئولیت سازمان تامین اجتماعی، عضویت نماینده مرکز ملی فضای مجازی کشور و با دعوت از ذینفعان در صورت لزوم، تشکیل و مسائل بیمهای مطروحه از سوی سازمان و کسب و کارهای فضای مجازی را رسیدگی کرده و تصمیمات لازم را میگیرد.
خوراکیان با تاکید بر تسهیلات و حمایتهای این تفاهم نامه، ادامه داد: برای سرعت بخشی به رسیدگی به تمامی مسائل و موضوعات بیمهای واحدهای کارگاهی مربوط به کسب و کارهای فضای مجازی و با توجه به پراکندگی آنها، سازمان تامین اجتماعی متعهد شده تا در سطح ادارات کل غرب و شرق تهران، دو شعبه ویژه و در مراکز سایر استانها با توافق اداره کل تامین اجتماعی استان و حوزه اجرایی متولی کسب و کارهای فضای مجازی آن استان، یک شعبه ویژه تعیین کند.
وی گفت: پیش بینی میکنیم بعد از شکل گیری این شعب، به سرعت شاهد نتایج عملی این تفاهم نامه باشیم.
معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی خاطرنشان کرد: تصمیم گرفته شد تا در خصوص نحوه اعمال ماده ۳۵ قانون تامین اجتماعی برای طبقه بندی مزد یا حقوق بیمهشدگان شاغل در کسب و کارهای فضای مجازی و تعیین دستمزد مقطوع برای آنان، بررسیهای لازم صورت گیرد.
وی اظهار داشت: براساس این تفاهم نامه مقرر شد تا در خصوص بهروزرسانی ضوابط و بخشنامههای کسب و کارهای حوزه فضای مجازی تصمیم گیری شده و راهکارهای حمایت از کسب وکارهای خرد و نوپا بررسی شود. همچنین مواردی همچون کاهش مدت زمان بررسی پروندهها، رفع مشکلات موردی این کسب وکارها، ارائه راهکارهای غیرحضوری ارائه خدمات بیمهای به فعالان کسب و کارهای اینترنتی و چگونگی نحوه ارائه مستندات این کسب وکارها براساس ضوابط اجرایی و قوانین در این تفاهم نامه در نظر گرفته شده است.
خوراکیان با اشاره به اینکه برای آموزش مباحث بیمهای کسب وکارهای فضای مجازی در محیطهای مجازی، آنلاین و پرمخاطب نیز در این تفاهم نامه تمهیداتی در نظر گرفته شده است، افزود: اطمینان داریم با اجرای این تفاهم نامه، بخش مهمی از موانع بیمهای برای کسب وکارهای فضای مجازی برطرف و ضمن تسهیل امور در این زمینه، شاهد تقویت و رشد تولید محتوای داخلی و بومی خواهیم بود.
5 فروردین 1398 ساعت 13:40